Kies voor een nieuwe
healthy lifestyle

 

HET VOEDINGSPROGRAMMA ….

Ben je vermoeid, merk je dat je weinig energie hebt?  Wil je je immuunsysteem een boost geven maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wil je een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Ja toch ! Ik kan je daarbij helpen. Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in jezelf en jouw huid. Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Of wil je gezonder leven maar weet je gewoon niet hoe lees dan gauw verder.

 

Je beter voelen en er beter uitzien.

Met FOOD LAB  krijg jij een mooie huid

Een combinatie van gezichtsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij het Food Lab voedingsprogramma eet jij zo gezond mogelijk waarbij een stabiele suikerspiegel en een gezonde zuur-base balans een prachtige uitgangspositie vormt.Waardoor je meer energie krijgt, en minder kans op ziektes. Ik leer jouw met welke voeding jij jouw huid het beste verzorgt en welke voeding je – in relatie tot een specifiek huidprobleem – beter kunt laten liggen. Samen bouwen we aan de betere versie van je zelf !

 

EAT GOOD | FEEL WELL | LOOK GREAT

Ik durf te zeggen dat ik veel weet over de effecten van voeding op de huid en zal je voorzien van gerichte voedingsadviezen waarmee je echt geholpen bent.
Wat zijn nu de voordelen door het aanpassen van je voedingspatroon volgens de Food Lab richtlijnen:

  • ontlast je je immuunsysteem, doordat het niet meer hoeft te reageren op voeding die eigenlijk niet bij je past;
  • krijg je een stabiele suikerspiegel;
  • krijg je een verbeterde zuur-base balans;
  • krijgt je energielevel een boost.

Heb je nog vragen neem dan gauw contact met ons op.