Heeft u een feest en wilt u er op deze dag/avond perfect uitzien? Laat u make up dan zetten bij mij in de salon . U kan in de salon terecht o.a. voor bruidsmake up, Visagie voor feestjes of fotoshoots.

Ik heb in de loop der jaren een brede portfolio opgebouwd met het professioneel zetten van make up. Ik werk met de make up van Mineralissima Dit is de make up lijn voor de moderne vrouw van vandaag.

Mineralissima

De make-up lijn voor mensen die kiezen voor een natuurlijke lifestyle én een natuurlijke uitstraling. Mineralissima heeft voor jou een breed scala aan natuurlijke, mooie en onberispelijke minerale cosmetica, make up kwasten en accessoires, allemaal gemaakt van de beste ingrediënten van Moeder Natuur.
Bij Mineralissima heeft het woord ‘schoonheid’ een bepaalde connotatie zoals zuiver, natuurlijk en adembenemend en deze connotaties zijn de sleutel voor de basisingrediënten van onze minerale make-up.

Mineralissima heeft natuurlijke luxe lipsticks, foundations die niet gaan vlekken, verleidelijke oogschaduw en een geweldige set van kwasten om de minerale make-up aan te brengen.

Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is de make-up van mineralissima volledig natuurlijk en geen van deze producten wordt getest op dieren, omdat we geloven in schoonheid zonder wreedheid. En met trots kunnen we vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima. 

 

Dag make-up  € 17,50
Avond make-up  € 17,50
Bruids make-up  € 57,00