shutterstock_445895788

Heeft u een feest en wilt u er op deze dag/avond perfect uitzien? Laat u make up dan zetten bij mij in de salon . U kan in de salon terecht o.a. voor bruidsmake up, Visagie voor feestjes of fotoshoots.

Ik heb in de loop der jaren een brede portfolio opgebouwd met het professioneel zetten van make up. Ik werk met de make up van Reviderm Dit is de make up lijn voor de moderne vrouw van vandaag.

De nieuwe SKINCARE-INSPIRED MAKE-UP van REVIDERM.

Deze make-up lijn is ontwikkeld in samenwerking met de internationale make-up artiest GIOVANNI FASIELLO; met de hoge eisen van een intelligente, doordachte huidverzorging, verenigt de nieuwe make-up lijn het beste voor je huid: WAARDEVOLLE MINERALEN en speciaal geselecteerde WERKSTOFFEN. Deze maken de make-up zo zuiver en reinigend, dat deze zelfs op de gevoelige huid en na cosmetische behandelingen, zoals microdermabrasie, probleemloos gebruikt kan worden. Het voelt licht aan, laat de huid ademen en geeft je een gezonde uitstraling. Verdiep je in de perfect op elkaar afgestemde producten en de tijdloze kleurenkeuze van Giovanni Fasiello, die met passie zijn kennis met je deelt. Dankzij een slim doordacht KLEUREN CODE SYSTEEM – is het heel eenvoudig om de producten te kiezen die bij jouw huidtype en -toestand passen.

Dag make-up € 17,50
Avond make-up € 17,50
Bruids make-up € 57,00
ikskin-nieuw
provoet-klein-wit
reviderm2-3