IK Skin Perfection

Is een groene cosmeceutical, dat wil zeggen dat dit product 5x zoveel werkstoffen bevat dan de cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Omdat het alleen natuurlijke en actieve werkstoffen bevat, kunnen we dit product groen noemen.

IK Skin Perfection is uitvoerig getest en dierproefvrij. Zij handelen vanuit het principe dat elke huid van nature gezond behoort te zijn.Het Research en Development team is één van de beste in Europa en bestaat uit farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten. Doordat zij dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten, kunnen ze met IK Skin Perfection de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

Met deze producten kunt u maximale huidverbetering krijgen volgens het 4 fasen RESET programma.Zo word de huid teruggebracht naar de natuurlijke conditie en huidflora. Vanwege het Less is More principe worden 0% huidonvriendelijke stoffen toegevoegd, zonder geur of kleurstoffen. En heeft IK Skin Perfection hierdoor het NO Label.

Op deze manier biedt IK de hoogst haalbare kwaliteit. IK is voor ieder huidtype geschikt en in het bijzonder de gevoelige huid of wanneer u problemen heeft met uw huid.


Mineralissima

De make-up lijn voor mensen die kiezen voor een natuurlijke lifestyle én een natuurlijke uitstraling. Mineralissima heeft voor jou een breed scala aan natuurlijke, mooie en onberispelijke minerale cosmetica, make up kwasten en accessoires, allemaal gemaakt van de beste ingrediënten van Moeder Natuur.

Bij Mineralissima heeft het woord ‘schoonheid’ een bepaalde connotatie zoals zuiver, natuurlijk en adembenemend en deze connotaties zijn de sleutel voor de basisingrediënten van onze minerale make-up.

Mineralissima heeft natuurlijke luxe lipsticks, foundations die niet gaan vlekken, verleidelijke oogschaduw en een geweldige set van kwasten om de minerale make-up aan te brengen.

Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is de make-up van mineralissima volledig natuurlijk en geen van deze producten wordt getest op dieren, omdat we geloven in schoonheid zonder wreedheid. En met trots kunnen we vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima. 


Dimanche Verzorgingsproducten

De producten van Dimanche Ureumline zijn ontwikkeld op basis van de laatste crème-technologie.

Door de toepassing van huidmilks met oplopende gehaltes aan ureum wordt uitspoeling voorkomen van de huideigen vochtvast-houdende factoren. De huid herstelt en trekt weer vocht aan.

De huidmilks bevatten nagenoeg geen vetten, herstellen het vochtgehalte in de huid, breken eelt actief af en dragen bij in de aanmaak van nieuwe krachtige huidcellen. Huid en Nagelspray helpt de ontwikkeling van huid en nagelschimmel voorkomen. De anti-mycose producten zijn wetenschappelijk getest op hun werking.

De gehele lijn wordt aanbevolen voor diabetici.