Huidverbetering en ontspanning

Bij Schoonheidsspecialiste & Medisch pedicure Alice Vletter staat alice  voor u klaar om uw huid in topconditie te brengen en te behouden. Dit stem ik geheel op uw huidtype af, inclusief advies voor de huidverzorging thuis. Met de producten van IK Skin Perfection of Cenzaa. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering en een diep gevoel van welzijn en ontspanning.

Ons motto: stralend mooi!
In de salon kunt u in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke wellness behandelingen op uw behoeftes en wensen afgestemd, visagie voor elke gelegenheid met de sprankelende Make-up van Mineralissima.

We verzorgen zowel gezonde voeten als voeten met problemen zoals schimmelnagels, likdoorns, eelt, ingroeiende nagels etc. Bovendien zijn we speciaal opgeleid in het verzorgen van de “diabetische” of “reumatische/risico” voet(en). Alice  is geregistreerd bij ProCert. Dit is voor u een waarborg dat ik voortdurend bijscholingen volg om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen. In de salon staan kwaliteit en exclusiviteit voorop, voor zowel vrouwen als mannen.

Graag nodigen wij  u uit voor een bezoek aan Schoonheidsspecialiste & Medisch pedicure Alice Vletter.


Impressie Beautysalon Alice Vletter