DS V-Line collageendraden

DS V-Line collageendraadbehandeling is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverbetering en het verminderen van rimpels.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van onze huid. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. Onze huid wordt slapper en zo zien we de eerste rimpels verschijnen. De meesten van ons willen hier graag wat aan doen, en het liefste op een natuurlijke manier. De behandeling met de DS V-Line collageendraden biedt echt een geweldige oplossing!

Behandeling

Ik werk alleen met de beste kwaliteit collageendraden: de DS V-Line collageendraden. Deze collageendraden worden in de rimpel gelegd en worden geactiveerd met een speciaal serum. Hierdoor zakt het collageen in de huid en gaat het daar de collageentekorten opvullen en worden de cellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. De behandeling is totaal niet pijnlijk! Het mooiste is om je huid, naast deze behandeling, thuis te verzorgen met de producten van Ik Skin Perfection of Cenzaa. Deze huidverbeterende merken werken op celniveau en zorgen ervoor dat je huid zoveel mogelijk het verouderingsproces vertraagt.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, totaal niet, want ik gebruik geen naalden, injecties. Ik breng de collageendraad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Ik spuit ook géén draden in. Dit is namelijk een heel andere techniek.

Het resultaat

Als je een kuur volgt, zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn. Dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kan ik helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. Voor de hals zijn er meer behandelingen nodig dan voor het gezicht.

   

PRIJZEN

1 zone bijvoorbeeld in het gezicht
(bijvoorbeeld voorhoofd of ogen of neuslippenplooi 4 draden)*
€ 85,-
Kuur van 3 x 1 zone bijvoorbeeld in het gezicht
(bijvoorbeeld voorhoofd of ogen of neuslippenplooi 4 draden)*
€ 216,-
Voor het gehele gezicht (incl. 12 draden)* € 149,-
Kuur van 3 x voor het gehele gezicht (incl. 12 draden per keer)* € 379,-
Extra draden (per draad) € 10,-

*Deze behandelingen zijn inclusief een voorbereidende gezichtsbehandeling voor het optimale resultaat.